Men

Men's Challenge 4Speed wetsuit
ЦЕНА: € 440
Имаме удоволствието да ви представим един невероятен неопренов костюм, който създава усещане за втора кожа в критични области като раменете, гърба и ръцете.  Предлага пълна гама от движение без ограничения. Костюмът се отличава със своя ултра тънък неопрен от 1,5 мм в зоната на рамената и ръцете. Ексклузивните панели за стабилност на Dare2Tri помагат на спортистите да постигнат оптимална позиция на тялото във водата, като едновременно с това го крепят. Неопреновият костюм  разполага с уникална система велкро цип, която е обърната и не позволява прищипване на врата.  Костюмът от гамата CHALLENGEFAMILY ще ви спести време при влизане и излизане от водата, облицован е с материя Glideskin, която е най-лесната за  събличане.
Dare2Tri-CHALLENGEFAMILY е неопрен, който със сигурност подобрява скоростта на плуване и зоната за смяна!
Размери:  S – M – MT – L – LT – XL – XXL       size chart/таблица размери

◊◊◊

         Men's MACH4 S wetsuit                         
ЦЕНА: € 500
Дизайнът е подобен като на MACH4, но S представлява скорост и гладкост, затова е MACH4S.   Обърнали сме особено внимание на гладкостта на материала – резултатът е подобряване скоростта във водата и бързината при сваляне на неопреновия костюм. Гладкостта се получава чрез използване на нов вид гума и ново SCS покритие, т.нар Glide Skin. Това покритие осигурява минимално съпротивление на водата и създава усещане за плъзгане, основни фактори, определящи скоростта във водата. Изцяло нови са специалните U-образни Аква панели за захват на водата, които осигуряват водата под ръцете и краката да се задържи максимално дълго, за да гарантира по-добро задвижване.
Размери:  XS – S – M – MT – L – LT – XL – XXL       size chart/таблица размери
 Men's MACH3 S wetsuit
ЦЕНА: € 350
Дизайнът е подобен като на MACH3, но S представлява скорост и гладкост, затова е MACH3S.   Обърнали сме особено внимание на гладкостта на материала – резултатът е подобряване скоростта във водата и бързината при сваляне на неопреновия костюм. Гладкостта се получава чрез използване на нов вид гума и ново SCS покритие, т.нар Glide Skin. Това покритие осигурява минимално съпротивление на водата и създава усещане за плъзгане, основни фактори, определящи скоростта във водата.
Размери: XS – S – M – MT – L – LT – XL – XXL       size chart/таблица размери

◊◊◊

 Men's MACH2 SCS wetsuit
ЦЕНА: € 220
Нашият най-продаван неопренов костюм за 2015 г. беше MACH2!
Ние актуализирахме MACH2 в новия MACH2SCS, като направихме някои малки промени, за да го направим  по-издръжлив и по-бърз. С цел да се подобри издръжливостта, поставихме специален супер стреч панел на външната страна на мишниците, както и 4-лентов супер стреч найлон на вътрешната страна. MACH2SCS е подобрен и в долната част на ръцете и краката, където поставихме Glide Skin панел (същия материал като в MACH3S и MACH4S). Не на последно място,  неопреновия костюм притежава най-новото SCS неопреново покритие.
Размери:  XS – S – M – MT – L – LT – XL – XXL     size chart/таблица размери

◊◊◊

 Men's Dare2Tri swim
ЦЕНА: € 160
Неопреновият костюм Dare2Tri  е първият про триатлон неопрен, с най-конкурентна цена на пазара. Създаден е за спортисти, които искат страхотен продукт на достъпна цена.  Неопреновият Dare2Tri костюм е удобен и практичен, има плуваемост и осигурява гъвкавост, там където е необходимо.
Размери:  XS – S – M – MT – L – LT – XL – XXL – XXXL       size chart/таблица размери

◊◊◊

Men's Long John wetsuit
ЦЕНА: € 140
Неопреновият костюм Long John има плуваемостта на MACH2. Той е специално предназначен за плуване в по-топли води. Поради факта, че Dare2Tri Long John  е без ръкави, има пълната свобода на движение в района на рамената, както и предимството, че може да бъде събличано още по-бързо.
Размери:  XS- S – M – L – XL – XXL      size chart/таблица размери

◊◊◊

Men's shortie wetsuit
ЦЕНА: € 100
Неопреновият костюм притежава всички характеристики на Long John, но е скъсен вариант, което му дава следните предимства: А) Неопреновият костюм може да се използва за плуване стил бруст и Б) Неопреновият костюм може много бързо да се сблича.
Размери:  XS – S – M – L – XL – XXL      size chart/таблица размери

◊◊◊

Unisex neoprene long tight
ЦЕНА: € 80
Това е идеалният инструмент, за да подобрите правилното положение на тялото си и да увеличите ефективността на ударите си. 5-милиметровия неопрен в горната част на краката дава удобна плуваемост, а 2.5-милиметровия панел на коляното улеснява ударите с крака.
Размери:  S – M – L – XL       size chart/таблица размери

◊◊◊

Unisex neoprene swimshort
ЦЕНА: € 60
Неопреновите шорти са перфектни за тренировки и плуване в открити води.
Размери:  S – M – L – XL      size chart/таблица размери