Новини

Отлично представяне и 12то място на състезателя Емил Стойнев на кръг от Световните серии по XTERRA в град Зитау, Германия на 19.08.2017!

       Изключителен успех на Емил Стойнев, на провелото  се международно XTERRA състезание, който завърши на 12то място в категория Мъже Про. Състезателят успя да покаже своите сили и отлични умения във втората дисциплина колоездене, пристигайки в зоната за смяна 8ми на около 1:30 сек. от лидера и въпреки получената порязна рана на крака при старта на плуването Емил успя да завърши на призовото 12то място. Поздравления!

♦ ♦ ♦ ♦ ♦

ОЧАКВАМЕ ВИ С НЕТЪРПЕНИЕ!

ПЛЕВЕН ДУАТЛОН

За подробности  ТУК

♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Европейско първенство по триатлон за мъже и жени до 23 години

Европейска купа по триатлон за младежи и девойки

Българска Федерация Триатлон има удоволствието да обяви предстоящото Европейско първенство по триатлон за мъже и жени до 23 години, Европейска купа по триатлон за младежи и девойки (16-19 години) и съпътстващите ги Международни състезания по триатлон за юноши и девойки (12-15 години), както и за всички любители на триатлона по възрастови групи в град Бургас, 17 – 19 юни 2016 година.

Мероприятието ще се проведе с любезното съдействие на Община Бургас, към която поднасяме специалните си благодарности!

Бургас Реклама
♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Чудесно представяне на състезателя  Александър Сръндев на Европейското първенство по кросдуатлон в Трансилвания, завоювал сребърния медал при младежите 16-19 години!
България бе представена  и от Мартин Мургин, който зае 21 място при мъжете!
Браво, момчета!

сръндев_n
♦ ♦ ♦ ♦ ♦